Hallo beste Steiner-steuner !


Fijn dat je een bestelling bij ons plaatst, en tegelijk ook de school steunt als alternatief voor de helaas afgelaste herfstbeurs. 20% van je bestelling-bedrag wordt doorgestort als steun aan de school !

Eerst een woordje over onze bakkerij : wij maken artisanaal, biologisch desembrood. Dat wil zeggen dat we géén gist gebruiken, maar ook geen aditieven. Ons tarwebrood bijvoorbeeld bestaat énkel uit tarwe, water en een beetje zout. Omdat we geen gist gebruiken moeten we ons brood véél langer laten rijzen : een klassiek brood kan al na 4 uur de oven in terwijl ons brood tot 36 uur moet "rusten". Het voordeel is dat je brood aan het graan de tijd geeft om "los te spoelen": bepaalde stoffen (zoals fytinezuren) hebben veel tijd nodig om uit het deeg te weken. Dankzij die lange rijstijd krijg je brood dat beter verteert. De keerzijde is dat ons brood een "ouderwets" smaakje heeft. Maar dat vinden wijzelf nu net zo lekker 😋
Wil je meer weten ? Lees dan gerust uitgebreider op onze website

Wij maken enkel brood op bestelling : we bakken maar één dag per week (op dinsdag), en klanten kunnen via onze webshop tot zondagavond 20u bestellen om het dan af te halen op dinsdag van 14u30 tot 20u00 bij ons thuis in de Baron descampslaan 89 in Wijgmaal.

Om te kunnen bestellen moet je een geregistreerde klant zijn, wat normaal via een mailtje gebeurt. Maar aangezien jullie hier toegekomen zijn via de school, en jullie hebben waarschijnlijk géén geregistreerd adres hebben, willen we toch vermijden dat je moet wachten op de registratie. Daarom even de keuze: